Loading...

wisseling gemeentesecretaris Zeewolde
Rob van Nunspeet met pensioen
Per 1 januari 2021 neemt Rob van Nunspeet na bijna 20 jaar afscheid als gemeentesecretaris van de gemeente Zeewolde. Als algemeen directeur van de gemeentelijke organisatie gaf Rob van Nunspeet de leiding aan de ambtelijke organisatie, adviseerde hij het gemeentebestuur en zette hij zich in voor de samenwerking met Ermelo en Harderwijk (Meerinzicht) en de inwoners van het dorp in de steeds veranderende maatschappij.

”De gemeente doet ertoe en ik ben dan ook vol overtuiging ruim 40 jaar gemeenteambtenaar geweest, waarvan de helft in Zeewolde. Er is veel tot stand gebracht maar heel veel nog te doen. Bij bestuur en organisatie van Zeewolde is dat in goede handen.”

Opvolger:
Zijn opvolger is Karel Hamstra, op dit moment nog directeur Bedrijfsvoering bij uitvoeringsorganisatie Meerinzicht. Karel Hamstra was eerder werkzaam bij de gemeente Zeewolde in verschillende functies zoals afdelingshoofd Ontwikkeling en directeur Grondbedrijf.

“Door mijn opgedane ervaring bij zowel de gemeente Zeewolde als in de samenwerking met Ermelo en Harderwijk (Meerinzicht) kijk ik met vertrouwen uit naar mijn nieuwe uitdaging in dienst van gemeentebestuur, inwoners en bedrijven van Zeewolde.”, aldus Hamstra.

Foto: v.l.n.r. Karel Hamstra, burgemeester Gerrit Jan Gorter, Rob van Nunspeet