Zeewolde

Genomineerden Ondernemer van het Jaar 2019 bekend

Larsen & Buhl, Sportcentrum Zeewolde en Tolken Select zijn de drie genomineerden voor de titel Ondernemer van het Jaar 2019. Dat heeft de Bedrijfskring Zeewolde bekend gemaakt. Vrijdag 19 oktober kwam de jury van de ondernemersprijs op het gemeentehuis van Zeewolde bijeen om de drie bedrijven uit een longlist van aanmeldingen te selecteren.  Vanuit een longlist van 9  bedrijven zijn deze 3 bedrijven na bedrijfsbezoeken door de jury geselcteerd. Op donderdag 15 november zullen de genomineerden zich tijdens een groots opgezette verkiezingsavond in het paviljoen De Verbeelding aan het publiek presenteren.

Het publiek kan op de verkiezingsavond stemmen uitbrengen op de genomineerden. De jury weegt de publieksbeoordeling mee in haar uiteindelijke besluit. De winnaar zal op donderdag 10 januari 2019 tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijfskring in The Lux bekend worden gemaakt. Daar wordt ook het bedrijf bekend gemaakt die de aanmoedigingsprijs wint. Hier kan het publiek ook tijdens de verkiezingsavond een bedrijf voor nomineren.

Flevopenning

De Zeewolder Ondernemer van het Jaar 2019 is automatisch genomineerd voor de Flevopenning Top Onderneming 2019. Deze zal worden uitgereikt tijdens het Flevopenningen Ondernemersgala 2019 dat in het voorjaar in Emmeloord zal plaatsvinden.

De Jury

De jury van de verkiezing Zeewolder Onderneming van het Jaar 2019 bestaat uit: Luuk Salomons (voorzitter BKZ & juryvoorzitter), Linda Pelser (bestuurslid BKZ), Egge Jan de Jonge (wethouder EZ), Jitze van den Berg (BEVRI, winnaar 2018), Peter-Jan de Boer (Lentink De Jonge) en Jacob Otto (Rabobank Flevoland).

Aanwezig zijn bij de verkiezingsavond? Aanmelden en informatie via https://www.bedrijfskringzeewolde.nl/events/. Toegang gratis.

 

Genomineerden Ondernemer van het Jaar 2019 bekend
Advertentie