Zeewolde

Gratis muzikaal najaarsconcert

Ondanks de opnieuw aangescherpte coronamaatregelen gaat het de ‘Vereniging Vrienden van het Carillon Zeewolde’ toch lukken om inwoners een gratis muzikaal najaarsconcert aan te bieden op woensdagavond 14 oktober. Niet zoals gebruikelijk vanuit een zaal in kerkcentrum Open Haven, dat vanwege de maatregelen gesloten is, maar in lijn met de zomerconcerten opnieuw vanuit het kenmerkende torentje van Zeewolde.

Een sfeervol en klassiek programma staat de luisteraars te wachten op woensdag 14 oktober om 19.30 uur. Waren de torenklokken eerder deze zomer te horen in combinatie met piano en trompet, tijdens het najaarsconcert zullen ze samenklinken met de warme klanken van cello en piano.

gratis muzikaal najaarsconcert

Muzikanten van de avond zijn beiaardier Boudewijn Zwart, celliste Judith Groen en de uit Griekenland afkomstige pianist Orestis Dimitriadis. Laatstgenoemden vormen niet alleen voor het leven maar ook muzikaal een duo en zijn eerder al eens in Zeewolde te gast geweest tijdens één van de Havenconcerten.

Het concert is gratis te beluisteren vanaf het plein voor Open Haven. Luisteraars wordt gevraagd zelf de afstandsmaatregelen en weersvoorspellingen in acht te nemen.

Het najaarsconcert wordt inwoners jaarlijks aangeboden door de Vereniging Vrienden van het Carillon Zeewolde. Liefhebbers van de concerten steunen de vereniging met een jaarlijkse donatie van slechts 10 euro. Meer informatie over het carillon, de vereniging en haar activiteiten is te vinden op www.carillonzeewolde.nl en bijbehorende facebookpagina.

Advertentie