Zeewolde

Grote successen Classic Mike bij Paleis Soestdijk

‘Gewonnen!!! Gelachen!!! Geleerd!!! Alle drie de door ons gerestaureerde auto’s in de prijzen!!!!’ Classic Mike was afgelopen weekend de grote winnaar bij het internationaal concours d’Elegance Soestdijk.

Paleis Soestdijk was op 26, 27 en 28 augustus het decor voor de mooiste oldtimers. Drie daarvan werden onder handen genomen door Classic Mike, het Zeewoldense restauratiebedrijf van klassieke auto’s dat gebruikmaakt van de diensten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Twee van de ‘Classic-Mike-auto’s’ legden beslag op de eerste prijs en één werd er tweede. “Maar die moest het opnemen tegen een Ferrari…..”, verklaart Mike Kastrop.

Grote successen Classic Mike bij Paleis Soestdijk

De automobielrestaurateur benadrukt “trots op het hele team” te zijn. “We weten dat we heel mooie auto’s bouwen, maar als je dan ook daadwerkelijk wint, is dat wel heel vet.” De juryleden vonden de auto’s ‘heel erg goed gemaakt’ en loofden de kwaliteit van de restauratie en de presentatie van Classic Mike. Dat grote succes moest gevierd worden, vonden de Zeewoldenaren. “We zijn met het hele team naar McDonald’s geweest.”

Met Classic Mike bewijst Mike Kastrop dat je “wanneer je de talenten herkent en op een goede manier inzet, heel succesvol kunt zijn”.

Advertentie