Zeewolde

Help via Zeewolde voor Elkaar

Het coronavirus heeft veel invloed op ons dagelijks leven. Even naar buiten gaan om boodschappen te doen, op visite gaan of gaan sporten is niet meer vanzelfsprekend. Het vrijwilligersplatform Zeewoldevoorelkaar wil er graag voor zorgen dat niemand vereenzaamt of zonder hulp komt te zitten.

Het vrijwilligersplatform Zeewoldevoorelkaar verzamelt vraag en aanbod van hulp. Heeft u tijd over en wilt u anderen helpen of wilt u hulp vragen? Maak dan een account aan op www.zeewoldevoorelkaar.nl. Of neem contact op met Welzijn Zeewolde.

Help mee via Zeewolde voor Elkaar

De medewerkers van Welzijn Zeewolde zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10.00-16.00 uur via 036 5224655. Zij zijn er ook voor u als u even een praatje wilt maken.

Overzicht lokale initiatieven

Heeft u een plan om inwoners van Zeewolde te helpen tijdens de coronacrisis? Laat het weten aan Zeewoldevoorelkaar via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Uw plan wordt dan op de website van Zeewoldevoorelkaar vermeld. Zo is uw idee gemakkelijk te vinden.

Advertentie