Zeewolde

Het Energieloket is weer open!

Op 20 mei opende het Energieloket in Ravelijn weer haar deuren. Zeewoldenaren zijn van harte welkom in het Energieloket voor onafhankelijk energieadvies over energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie.

Opening Energieloket

Wethouder Ewout Suithoff:.” Met behulp van de route in de winkel voor 1,5 m. afstand, kunnen energieadviseurs de inwoners weer van advies voorzien”. Er geldt een maximum van twee personen die gelijktijdig binnen mogen zijn. De adviseurs geven aanwijzingen. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts.

Het Energieloket is weer open!

Het Energieloket geeft ook online advies

Het Energieloket is dagelijks van 09.00 – 18.00 uur online bereikbaar via de website, alleen zondag zijn we niet bereikbaar. U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier op de website. https://energieloketflevoland.nl/

Thuis energielekjes ontdekken: maak gebruik van onze haal en brengservice

‘Ontdek je lekje’ richt zich op energiebesparing in huis. Zeewoldenaren kunnen twee weken lang een gratis energiemeter lenen via het Energieloket. Zo kan elke woningeigenaar of huurder ontdekken waar je thuis onnodig elektriciteit of gas, en dus ook geld ‘weglekt’. Meldt u via de web site aan en één van de adviseurs neemt contact met u op om een geschikt moment in te plannen om de energiemeter langs te brengen in een elektrische Volkswagen Up. Na twee weken wordt de energiemeter ook weer opgehaald. Lekjes ontdekken was nog nooit zo makkelijk geweest. Zo besparen we samen energie.

Vanwege de coronacrisis moest het Energieloket een aantal weken de deuren te sluiten. De getroffen maatregelen in het Energieloket en de versoepelde maatregelen maken het mogelijk dat het Energieloket de deuren weer opent.

Voor meer informatie en actuele openingstijden, bezoek onze website www.energieloketflevoland.nl/contact

Advertentie