Zeewolde

Het VVZ’tje in de goede richting!

Van VVZ Zeewolde:

Het Corona-virus houdt ons allemaal bezig. Zo zijn er tot in ieder geval 6 april 2020 geen wedstrijden, trainingen en overige activiteiten op de vereniging van VVZ. We moeten extra op elkaar letten, in goede en slechte tijden.

Ook VVZ neemt daarin zijn verantwoordelijkheid en gaat helpen zorgen voor zijn leden. Dit doen wij door de maatregelen van premier Rutte op te volgen. Maar zij  gaan nog een stap extra doen. Als club staan zij voor ‘meer dan voetbal’. Zij zijn ervan overtuigd dat zij hun spelende leden, uit alle leeftijdscategorieën, kunnen stimuleren om thuis en zelfstandig te blijven bewegen.

Het VVZ’tje in de goede richting!

De actie

Woensdag 18 maart 2020 lanceren zij de actie ‘Het VVZ’tje in de goede richting’. Bij deze actie stimuleren zij de onderbouw- en bovenbouw leden om thuis aan de slag te gaan met hun technische vaardigheden om uiteindelijk per leeftijdscategorie van hun jongste jeugd tot de senioren te komen tot een ware VVZ-techniekmaster.

1e elftal spelers dagen uit!

Niemand minder dan de 1e elftal spelers zullen iedere dag op def sociale mediakanalen van VVZ een challenge introduceren. In een spraakmakende video zullen zij een ieder uitdagen op het gebied van passen, aannemen, schieten, dribbeltechniek en nog veel meer!

Even kort de basisspelregels

• Deelname aan de challenge kan enkel per individu en dient thuis te worden uitgevoerd.
• Een challenge kan worden gehaald als de instructies van de speler van het 1e zijn opgevolgd en bewijsmateriaal (video!) is gedeeld met de trainer. Dit kan via de mail, WhatsApp (bijvoorbeeld in een groepsapp van een team).
• Het behalen van een challenge levert punten op. Het aantal punten wordt per challenge toegelicht. De punten worden bijgehouden door de leeftijdscoördinatoren, tenzij anders gecommuniceerd.

Wat kan men winnen?

Naast het verbeteren van je technische skills maken alle leden kans op het winnen van een cadeaubon ter waarde van € 25,-. Deze cadeaubon wordt bij de eerst aankomende thuiswedstrijd van het 1e elftal uitgereikt, voorafgaand aan de aftrap. Iedere leeftijdscategorie kent een prijswinnaar!

De challenge duurt in ieder geval 2,5 week. Om jullie te blijven aanmoedigen zal VVZ elke dag een ingestuurd filmpje delen. Aan het einde van iedere week zullen zij een spelend lid in het zonnetje zetten. Dit is degene met de meest originele opname van een challenge. Ook deze opname zullen ze dan delen op onze sociale mediakanalen.

Meedoen?

Volg dan iedere dag de sociale mediakanalen (Facebook, Twitter en Instagram) voor de challenges. Bij deelname gaan we ervan uit dat je toestemming geeft om jouw opname als mogelijke prijswinnaar te delen op onze kanalen. Morgenochtend wordt de eerste challenge al gelanceerd. Jij doet toch ook mee?

Kortom
Versla jij de eerste elftalspelers en wordt jij gekroond tot de ‘VVZ-techniekmaster’ van jouw leeftijdscategorie?

Bring it on!
Ps. Mochten jullie vragen hebben over de challenge, neem dan contact met ons op via onze sociale mediakanalen.

Advertentie