Zeewolde

In tutus de berg op voor de strijd tegen kanker

Climb4Cure trok regelmatig de aandacht tijdens hun beklimming van de Alpe d'Huzes. Met engelachtige kroontjes met lichtjes en blauwe tutus beklommen zij de berg. Al om 4.30 uur bij de start beneden zat de energie er goed in en was er een positieve spanning om de klim te maken waar ze naartoe hadden geleefd.

Ronald van Riet, teamlid uit Zeewolde, leefde er al op een bijzondere manier naartoe met zijn team. Ronald werd door vrienden uitgenodigd om zich bij het team te voegen met als doel de berg twee keer te beklimmen. Uiteindelijk ging Climb4Cure met twee teams naar boven en werd er zowel gefietst als gewandeld.

Ook Ronald heeft mensen in zijn omgeving die het gevecht met kanker moeten aangaan. Met deze sportieve uitdaging kan hij bijdragen aan het inzamelen van geld om kanker de wereld uit te helpen.

5 van Climb4Cure met de lijst van We Did IT #AD6 Opgeven is geen optie

Het werd een bijzondere week, waarin werd genoten, maar het doel waarvoor iedereen op de berg was, was ook indrukwekkend duidelijk. Ronald keek er goed op terug: “Wat een geweldig evenement om mee te mogen maken, wat een organisatie zeg! Het lopen ging goed, ook voor de tweede keer, maar wat een regen zeg, we waren doorweekt en koud.” De voorgenomen twee keer beklimmen is dus gelukt.

“Het meest bijzondere vind ik de sfeer en hoeveel vrijwilligers er waren, en hoe het georganiseerd was, echt fantastisch! Iedereen was zeer toegankelijk voor de meest indrukwekkende gesprekken.” Met een opbrengst van € 33.336,00 door beide teams hebben zij het streefbedrag overtroffen.

Wenda sprak Ronald op de berg nadat hij de eerste keer boven was:

 

Advertentie