Zeewolde

InHaarKracht introduceert zich met docu “The Goddes Project”

InHaarKracht staat voor het verbinden van vrouwen met zichzelf en met elkaar. Elkaar versterken om wie we zijn, gebruik maken van elkaars talenten en blij zijn met wie je bent.
De dames Greetje van den Os, Mascha Spoor en Annemieke Boom, alle drie uit Zeewolde, zijn de gezamenlijke initiatiefneemsters van InHaarKracht.

“Met ons drieën bundelen we onze talenten om de vrouwen in Zeewolde te helpen en te ondersteunen om in haar kracht te staan”.

Dit gebeurt in een jaartraject, welke in januari van start moet gaan. Daarin gaan ze aan de slag met wie je bent, wat je wilt en hoe je daar gaat komen.
Ze werken hierbij met meerdere disciplines.
Innerlijke verzorging door middel van voeding en beweging neemt Mascha voor haar rekening. Overtuigingen, patronen en andere obstakels aan te kijken middels coachsessies, spel, systemisch werken, en nog veel meer dingen pakken Greetje en Annemieke op. Beide op hun eigen manier.

Als start van dit traject vertonen zij op 21 september a.s. de documentaire "The Goddes Project" in de Verbeelding Zeewolde. De Goddess Project is geboren uit een diep verlangen van twee vrouwen om de vrouwelijke stem te laten horen. Een inspirerende documentaire van krachtige gesprekken en prachtige inzichten met meer dan 100 vrouwen uit alle denkbare leefwijzen in de VS.

Het is een film die elke vrouw ( en wellicht ook wel elke man) gezien moet hebben. De kracht van de vrouw en hoe we elkaar kunnen versterken, hoe we de wereld mooier kunnen maken met onze Goddesness.

De avond start om 20.00 en kost € 15,00 per persoon.
De koffie en de thee is gratis.
Tickets zijn te koop via internet

 

InHaarKracht  introduceert zich met vertoont docu InHaarKracht  introduceert zich met vertoont docu
Advertentie