Zeewolde

Inspirerende kunstwerken en Braziliaanse sferen tijdens Open Deuren: Tijd voor Kunst

Veel kunstwerken van de bekende Zeewoldenaar, kunstenaar Sylvester van den Hengel worden op zondag 28 april geëxposeerd in De Verbeelding.

Tijdens het Open Deuren-evenement is de kunstenaar aanwezig om te vertellen over zijn werk. De band Combo Bossa Bela neemt u mee met hun Braziliaanse muziekstijl.

De bekende Zeewoldenaar, kunstenaar Sylvester van den Hengel, exposeert zijn kunstwerken, zodat iedereen deze kan bezichtigen en beleven. Zijn kunstwerken van o.a. Wim Hof, Kees van der Spek en Victoria Koblenko zullen te zien zijn. De kunstenaar zal zelf ook aanwezig zijn en rondlopen om u persoonlijk te woord te kunnen staan.

De middag wordt in een Braziliaanse tint gezet door de band Combo Bossa Bela. Met hun bossa nova en Latin repertoire zullen ze zorgen voor een vrolijke

Band Combo Bossa Bela

sfeer. Zangeres Astrid zingt vrijwel alle bossa nova nummers in het Portugees, waardoor u het gevoel krijgt alsof u zich in een kroeg of restaurant bevindt in het hart van Rio. Zeker voor liefhebbers van de hit ‘The Girl From Ipanema’ van Astrud Gilberto is het de moeite waard om dit te ervaren. 

Het belooft een geweldige middag te worden met prachtige kunstwerken en Braziliaanse muziek.

Wanneer: zondag 28 april van 15:00 tot 17:00 uur
Locatie: Paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde 
Entree: vrijwillige bijdrage

Advertentie