‘Interessante avond’ in Open Haven

‘Interessante avond’ in Open Haven

In de Open Haven wordt eind deze week het startsein gegeven voor het culturele najaar. “Maandelijks wordt er weer een gezellige, leuke, interessante avond georganiseerd”, legt Marjan van Velzen uit. Komende vrijdag is het de beurt aan gitarist Willem Philipsen.

Philipsen was gitarist bij Postman, bij Soulvation en Anouk en speelde op alle belangrijke Nederlandse poppodia en festivals als Lowlands, Parkpop en de Zwarte Cross. Totdat hij een herseninfarct kreeg en zichzelf opnieuw moest uitvinden.

Vandaag de dag is hij regelmatig te vinden op dezelfde podia en festivals als voorheen, maar nu om zijn inspirerende en motiverende verhaal te vertellen. Een verhaal over zingeving en het creëren van nieuwe kansen. Een verhaal, verteld met humor en met liefde voor het leven. “Kom ook en maak kennis met een bijzonder mens”, zegt Van Velzen. Philipsen signeert na afloop zijn boek ‘Met de Stroom mee’.

“Het is inspirerend, interessant en gezellig. En iedere avond heeft een muzikale nazit. Dus laat je verrassen en doe mee!”

Kaarten à € 5,00 zijn te reserveren op www.openhaven.nl.

Advertentie