Loading...

Jaarwisseling Zeewolde 2019-2020
Jaarwisseling in Zeewolde
De jaarwisseling in Zeewolde ging gepaard met flinke mist, die later op de avond gelukkig wat optrok zodat toch veel mensen konden genieten van het vuurwerk.
Op oudejaarsdag zelf werd er ook al veel vuurwerk afgestoken. Niet geheel volgens de regels maar noemenswaardige incidenten hebben zich niet voorgedaan. Dat er veel vuurwerk was verkocht werd na middernacht duidelijk, er ging meer vuurwerk de lucht in dan voorgaande jaren.

Als we op nieuwjaarsdag de laatste oliebollen wegwerken en terugkijken op 'oud en nieuw', dan kunnen we concluderen dat Zeewolde een 'rustige' jaarwisseling heeft mogen beleven. Eén persoon moest naar het ziekenhuis worden gebracht wegens verwondingen die mogelijk waren veroorzaakt door illegaal voorwerk. Hier en daar werden kleine brandjes gesticht in containers maar de brandweer had alles snel onder controle.
In de Groene Schuur werd weer de traditionele New Years Eve georganiseerd waar dit jaar zo'n 900 jongeren in een prima sfeer de jaarwisseling vierden. Ook in The Lux verliep het jaarlijkse feest gezellig en zonder incidenten.

Nieuwjaarsdag was het niet alleen nog een beetje mistig in menig hoofd, maar ook aan het strand bij restaurant Fika. Toch gingen daar om 2 uur 's middags weer veel mensen enthousiast het water in voor de Nieuwjaarsduik.

Al met al een prima verlopen jaarwisseling voor Zeewolde!