Jubilerend Fit20 geeft ‘sterk signaal aan je lichaam’

Jubilerend Fit20 geeft ‘sterk signaal aan je lichaam’

Fit20 heeft haar start niet gemist. Een jaar na de oprichting van de studio in Zeewolde heeft men al meerdere mensen blij kunnen maken. Personal trainer Henny Zumbrink: “Dagelijks hoor ik de mooie verhalen van de leden, wat het met hen doet en wat het hen al heeft opgeleverd.”

Fit20 is een unieke, innovatieve en internationale personal training franchiseformule van Nederlandse bodem met ruim 140 studio's door heel Nederland. In de nabije omgeving van Zeewolde waren al studio's te vinden in Amersfoort, Almere en Lelystad. “Een jaar geleden ben ik een prachtige studio in Zeewolde begonnen en tot de dag van vandaag ben ik blij deze stap gemaakt te hebben”, zegt Zumbrink.

“Bij Fit20 train je maar twintig minuten per week”, geeft hij aan. “Je transpireert niet of nauwelijks, omdat je in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.” Zumbrink legt uit: “Wanneer je één Fit20-oefening doet, voel je al meteen dat het wat met je doet. Het is intensief...bij Fit20 werk je twintig minuten op de toppen van je kunnen.”

Om dat veilig te doen, train je één op één met een personal trainer en op top apparatuur. “Je hoeft zelf niets in te stellen of te bepalen welke oefening je doet. Je hoeft je alleen maar te concentreren op de oefening en je inspanning. Door het zelf te ervaren, weet ik dat de wekelijkse training een sterk signaal aan je lichaam geeft om alles te verbeteren: spierkracht, cardiovasculaire conditie, energie, afweersysteem, herstelvermogen, enzovoorts.”

Ook geïnteresseerd? “Ervaar Fit20 zelf en maak een afspraak voor een gratis kennismakingstraining bij Fit20 Zeewolde. Dat kan telefonisch of via de website https://fit20zeewolde.nl/gratis-ervaren/.” Op zaterdag 23 oktober houdt Fit20 Zeewolde tussen 10.00 en 15.00 uur een open dag in verband met het eenjarig bestaan. (foto: Fit20)

Advertentie