Zeewolde

Kaasverkoopactie in Zeewolde ondersteunt Toon Hermans Huis

De afgelopen weken heeft Rob met zijn Kaastour al een flink bedrag opgehaald voor het Toon Hermans Huis Zeewolde.

30 Augustus startte zijn actie om langs bedrijven te gaan, waar hij al 2000 euro mee heeft opgehaald en er lopen nog toezeggingen.
Tijdens Zeewolde bij de Pinken haalde hij op de dag zelf 1060 euro op, maar zijn er ook veel mensen die vrienden van het Toon Hermans Huis zijn geworden. Het bedrag werd omhoog geholpen door een idee van een betrokken inwoner van Zeewolde om voor elke foto die met Rob en zijn tractor werd genomen een euro te laten doneren aan het Toon Hermans Huis.

Rob voor zijn aanhanger en vlag van Toon Hermans Huis in gesprek met 2 mensen

De kazen die besteld zijn worden komende week thuisbezorgd. Dit alles vertelde hij in het radioprogramma WWW@Zondagmorgen.

Het initiatief van “Rob’s Kaastour” maakt deel uit van een uitgebreider project waarbij hij van plan is om 50 van de in totaal 85 inloophuizen in Nederland te bezoeken gedurende een periode van 21 weken.
Tijdens zijn tocht heeft Rob ervoor gekozen om bij diverse boeren in de regio te kamperen. Voor geïnteresseerden zijn er regelmatig updates van zijn reis te vinden op zijn YouTube en Facebook kanalen onder de naam "Rob's Kaastoer".

Advertentie