Loading...

Kijk en voel maar...
Kijk en voel maar...

Ben jij die vrouw tussen de 25 en 40 jaar? De harde werker, zowel in baan als vrije tijd? Herken je de vraag: Hoe krijg ik grip op eigen tijd? Je bent enthousiast bezig met werk en thuis, toch lijkt het langzamerhand of je er helemaal alleen voor staat. Je wordt soms wakker met je To-do- lijst in je hoofd. Je bent zo moe van al je verplichtingen, dat je het liefst een winterslaap zou willen doen. En dan lees je op Facebook en Instagram ook nog over leuke trainingen, die collega’s en vriendinnen hebben gevolgd, maar zelf kan jij je jouw laatste cursus persoonlijke groei niet eens meer herinneren.

Dat hoeft niet zo te blijven!

Op een toplocatie in Zeewolde, ga je aan de slag met twee zeer ervaren trainers, Christie Slot en Marina van Arendonk bieden naast creativiteit en humor, hun levenservaring, opleiding en wijsheid.

Na de 3-daagse training: ’Kijk en voel maar’, heb je geleerd hoe je zorgt voor evenwicht tussen ambitie en ontspanning. Zodat je jezelf op de eerste plaats kunt stellen, zonder dat je anderen tekort doet. Zodat je jouw dromen en verlangens weer terug vindt. Zodat je in verbinding komt met jezelf en anderen en weer kunt genieten. Beter kunt ontspannen en met een glimlach wakker wordt.

Zet de eerste stap en doe mee!

Meld je aan voor de 3-daagse training: “Kijk en voel maar, alles is er al!”

Wanneer: maandag 18 maart, 1 april en 15 april van 10.00 tot 14.00 uur

Aantal deelnemers: 6 – 12

Locatie: De Verbeelding, De Verbeelding 25, 3892 HZ Zeewolde

Meer weten: www.hartvoorcoaching.nl