Zeewolde

Kom 13 augustus een kijkje nemen bij Nawaka op het Scoutinglandgoed Zeewolde

Op zaterdag 13 augustus opent Nawaka 2022 haar deuren voor de inwoners van Zeewolde en omstreken. Zij zijn van harte welkom tijdens deze bezoekersdag om een kijkje te komen nemen op Scoutinglandgoed Zeewolde. 

Op zaterdag 13 augustus is het Nawakaterrein van 11.00 uur tot 17.00 uur open voor bezoekers uit Zeewolde en omgeving. We nodigen inwoners van harte uit om eens een kijkje te nemen op het terrein en te ervaren wat Nawaka is! Er is geen parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het Scoutinglandgoed Zeewolde. Wij adviseren u daarom op de fiets te komen of om te parkeren in het centrum van Zeewolde. Vanaf daar rijden pendelbussen naar Scoutinglandgoed Zeewolde. 

Kom 13 augustus een kijkje nemen bij Nawaka op het Scoutinglandgoed Zeewolde. 

Tijdens de bezoekersdag zijn er activiteiten op de centrale markt, maar voor de rest is iedereen 'vrij' om familie, vrienden en belangstellenden te ontvangen. Het programma van de subkampen draait niet door. Er zijn alleen kleine activiteiten zoals een pingpong toernooi en de scouts kunnen de vletten versieren voor de gondelvaart die avond. Bezoekers kunnen rondlopen over het terrein om een goede indruk te krijgen van wat Nawaka is. 

Adres Scoutinglandgoed Zeewolde: Nulderpad 5 Zeewolde. 

Advertentie