Zeewolde

Kom lunchen bij de boer in Zeewolde

Hoe leuk is het om eens te lunchen in een fruitboomgaard? Heb je wel eens gepicknickt in een weiland, op een kavelpad tussen de gewassen en wil je wel eens weten wat varkens eigenlijk tussen de middag eten? Voor een gezonde lunch zijn scholieren en andere burgers welkom op verschillende boerderijen verspreid door heel Nederland en 2 van deze bedrijven liggen in de gemeente Zeewolde.

Meld je aan voor de Boerenlunch in de week van 7 tot en met 12 juni 2021. Wij nodigen je graag uit tijdens de Week van de Gezonde Jeugd uit voor een lunch met Nederlandse producten. Er is tot vrijdag 4 juni tijd om te reserveren.

In Zeewolde kun je op twee boerderijen terecht voor jouw of jullie lunch.

Kom lunchen bij de boer in Zeewolde

Op woensdag 9 juni en vrijdag 11 juni a.s. opent Bij Boer Sjaak haar deuren voor de lunch. Van 12.15 tot 13:45 uur is het dan mogelijk om te komen picknicken bij de koeien en kalfjes! Dinsdag 8 juni, woensdag 9 juni, donderdag 10 juni en vrijdag 11 juni van 12.00 tot 14.00 uur zijn jullie welkom bij Maatschap Dekker-De Wit.

Dit zijn allebei melkveebedrijven die sinds kort zijn aangesloten bij het netwerk van Boerderij Educatie Nederland. Via IVN Flevoland kunnen basisscholen een les boeken bij deze bedrijven. Boerderijeducatie betekent ontdekkend leren en beleven waar ons voedsel vandaan komt en wat er leeft en groeit op de boerderij.

Aanmelden vóór 4 juni 2021

Kijk op de website www.teamagro.nl hoe je je kan aanmelden! Er is een beperkt aantal plaatsen, vol is vol! Kom vanwege de coronaregels alleen met je gezin en neem je eigen ‘knapzak’ mee met bord, beker en bestek. Er zijn kosten verbonden aan de lunch, hoeveel is op de website bij jouw boerderij naar keuze vermeld.

Advertentie