Zeewolde

Koningsdag 2022 met kleedjesmarkt en spetterend feest

Na 2 jaar een succesvolle Koningsdag @Home edition online gevierd te hebben is het eindelijk tijd voor een reguliere Koningsdag.

De dag zal beginnen met de traditionele rijtoer met de authentieke postkoets van de familie Assies van de gedecoreerden naar het evenemententerrein onder begeleiding van de Blue Seals. Daar worden de gedecoreerden voorgesteld aan Zeewolde.

Uiteraard is er ruimte voor de kleedjesmarkt die gezellig door het centrum en op het evenemententerrein neergezet mogen worden. Let wel op dat sommige winkels open zijn en dat je daar niet met je kleedje gaat zitten.

Koningsdag 2022 met kleedjesmarkt en spetterend feest

Nieuw aan deze 1e editie na Corona-tijd is dat Scouting Jan Wandelaar gaat verhuizen naar het evenemententerrein. Zij zullen naast hun gebruikelijke Rommelmarkt samen met de Buurtsportcoaches activiteiten ontplooien voor jong èn oud.Uiteraard zullen de dansscholen ook weer van de partij zijn met leuke optredens op het evenemententerrein.

Ook zal in het centrum weer een Oranjemarkt (braderie) gehouden worden.

De dag zal afgesloten worden met het Oranjebal in The Lux, waar DJ Sten en coverband The Night Flight een spetterend feest van de avond zullen maken.

Advertentie