Loading...

Koningsspelen op het Mozaïek
Koningsspelen op het Mozaïek
Op vrijdag 23 april vonden de Koningsspelen plaats op Christelijke basisschool Het Mozaïek in Zeewolde. Alle kinderen werden met de vrolijke tonen van Kinderen voor Kinderen ontvangen aan de Jade. Een feestelijk begin van de dag. In de klassen werd er gekeken naar de opening van de Koningsspelen door koning Willem Alexander en koningin Maxima. Rond het thema, Bewegen is Gezond, werden daarna allemaal spelletjes gespeeld op het schoolplein.

De kinderen was gevraagd vrolijk gekleed naar school te komen. Rood, wit, blauw, oranje of gewoon heel koninklijk. Dit maakte het feestgevoel compleet. Met eigen groepjes uit de klas konden de kinderen langs verschillende spelletjes volgens een tijdschema. De kinderen konden kegelen, blik gooien, hinkelen en andere spelletjes spelen. De ouderraad van de school zorgde dat er voor alle kinderen een pakje drinken was met iets lekkers. Natuurlijk in de passende oranje kleur.

Het geheel kon ondanks de Corona maatregelen toch doorgaan. Ook in deze periode gaat Het Mozaïek graag de uitdaging aan om binnen de richtlijnen te kijken naar wat wel mogelijk is. Fijn om kinderen in beweging te krijgen en ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Het was mooi om te zien hoeveel plezier de kinderen hadden en niet te vergeten, de leerkrachten.