Zeewolde

Laat je meevoeren door yoga en live muziek in De Verbeelding

Op zondagochtend 21 mei organiseert De Verbeelding een bijzondere yogasessie met live muziek. Yoga-instructeur Alicia van der Flier geeft een rustgevende yogasessie met begeleiding van pianist Harrie Herfst.

Deze Sunday retreat is een perfecte manier om op een ontspannende manier de zondag te beginnen.

De sessie is geschikt voor deelnemers van alle niveaus. Alicia zal verschillende vormen van yoga aanbieden, met de focus op rust, soepelheid en kracht in lichaam en geest. Harrie zorgt voor de muzikale begeleiding en creëert met zijn sferische, instrumentale muziek een extra dimensie aan de ervaring.

Een dame in yoga houding op matje een zwart wit foto

Alicia van der Flier is een professioneel yoga-instructeur uit Zeewolde die lesgeeft in verschillende vormen van yoga, van Vinyasa tot Yin en geniet van het lesgeven. Harrie is muzikant in hart en nieren. Naast het dirigeren en begeleiden van zes koren, speelt hij in verschillende bands en orkesten.

Mis deze unieke ervaring niet en meld je snel aan voor Yoga met live muziek op zondag 21 mei. Neem je eigen yogamatje mee en vergeet niet een vestje of dekentje mee te nemen voor extra comfort.

Meer informatie en tickets via de website: www.deverbeeldingzeewolde.nl

Wanneer: 21 mei van 10.30 – 12.00 uur
Deuren open: 10.15 uur
Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Kosten: € 15,00

Advertentie