Zeewolde

Laatste boodschappen door Zeewolde Helpt

De laatste boodschappen zijn gedaan voor de Actie Zeewolde helpt de Voedselbank! Zeewolde heeft met elkaar gezorgd dat er 8 weken lang 40 voedselpakketten met boodschappen konden worden aangevuld. Om huishoudens, die het normaal al niet makkelijk hebben, in deze periode wat extra's te geven. Al deze boodschappen zijn gedaan bij lokale ondernemers. Vrijwilligers van de Voedselbank Zeewolde hebben dit alles samen hebben gevoegd bij de reguliere pakketten. Dit alles is door deze huishoudens met heel veel dank ontvangen!

Laatste boodschappen door Zeewolde Helpt

Jos Oostendorp, initiatiefnemer over deze actie: "Wat mij persoonlijk wel wat heeft gedaan, is het vertrouwen dat ik van jullie heb gekregen om deze actie überhaupt tot een succes te brengen. Ontzettend bedankt dat ik dit voor jullie/ons heb mogen doen."

Ondertussen zijn er meer acties op touw gezet voor de voedselbank, want alle hulp aan de voedselbank blijft zeker welkom.

Deze actie is nu afgerond. Maar dat wil niet zeggen dat Zeewoldehelpt stopt. Daar waar Zeewoldehelpt kan, zal het doorgaan met Zeewolde te bereiken door de acties die hulp bieden aan andere Zeewoldenaren, aan wie of in welke vorm dan ook te delen en te verspreiden.

Advertentie