Zeewolde

Leiding Book-Inn heeft ‘van voor tot achter genoten’

Bij het Zeewoldense Book-Inn gaat het op deze eerste dag van de nieuwe week maar over één ding: de feestweek van vorige week. De twintigjarige christelijke boek- en cadeauwinkel was van dinsdag tot en met zaterdag het decor van tal van activiteiten. “Alle klanten die hier binnenkomen vragen ernaar”, zegt Carmen van der Kaaden.

Het begon dinsdag met een voorleesochtend voor de allerkleinsten en een avondlezing van voormalig EO-presentatrice Marion Lutke, woensdagmiddag was er een theatervoorstelling van Theater Deep Deep, donderdag een Seniorenmiddag waarop Johannes de Heer-liederen gezongen kunnen worden, vrijdag een muzikale koffieochtend met live muziek van David de Keijzer en zaterdag een meet en greet en signeersessie van Hanneke de Zoete, moeder van De Zoete Zusjes.

Leiding Book-Inn heeft ‘van voor tot achter genoten’

“We kijken zeer dankbaar terug”, zegt Carmen van der Kaaden, die samen met Joke van Twillert de dagelijkse leiding heeft over de winkel. “We hadden door de week heen vele nieuwe gezichten in de winkel; van de kleinste peutertjes bij het voorlezen tot de senioren bij de Johannes de Heer-liederen. En er is geen onvertogen woord gevallen. Ja, hier kunnen we wel weer eventjes op teren.”

De feestweek werd afgesloten met de signeersessie van Hanneke de Zoete. Daarvoor kreeg Book-In zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur een kleine honderd kinderen met hun ouders over de vloer. De Zoete nam uitgebreid de tijd voor haar bezoekers, voor wie ook stoepkrijt, drinkpakjes en snoepjes klaarlagen. “Ja, dat was erg geslaagd”, zegt Van der Kaaden. “We hebben van voor tot achter genoten.”

Advertentie