Zeewolde

Lezing DigiD door Seniorweb in FlevoMeer Bibliotheek

Ben je nieuwsgierig naar wat DigiD precies is en wat je er allemaal mee kunt doen? Of heb je nog geen DigiD en wil je leren hoe het jouw digitale leven gemakkelijker kan maken? Kom naar de informatieve lezing georganiseerd door Seniorweb in FlevoMeer Bibliotheek op zaterdag 25 november van 10.00 tot 12.00 uur.

DigiD is een handige digitale sleutel waarmee je toegang krijgt tot tal van overheidsdiensten en websites. Tijdens de lezing leer je alles over de mogelijkheden van DigiD en hoe je het kunt gebruiken. Ontdek hoe je digitaal contact kunt leggen met de overheid, belastingaangifte kunt doen, toeslagen kunt aanvragen, je zorgzaken kunt regelen en nog veel meer.

digi d logo

Om deel te nemen aan de lezing, dien je je identiteitskaart (ID-kaart) mee te brengen, samen met je mobiele telefoon, tablet of laptop. 

De lezing is gratis toegankelijk, maar om zeker te zijn van een plekje, is reserveren noodzakelijk. Ga naar de website www.flevomeerbibliotheek.nl en reserveer jouw plekje voor deze informatieve sessie over DigiD. Mis deze kans niet om je digitale vaardigheden te vergroten en optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die DigiD te bieden heeft!

Advertentie