Zeewolde

Lichtjestour Zeewolde: betoverend spektakel weer in de maak!

Nog even en de koude wintermaanden staan voor de deur en dat betekent maar één ding in Zeewolde: de voorbereidingen voor de Lichtjestour 2023 op vrijdag 15 december aanstaande zijn in volle gang! Sinds begin oktober hebben enthousiaste deelnemers de kans om zich in te schrijven voor dit magische evenement dat de donkere dagen voor kerst oplicht met stralende lichtjes.

Geschiedenis
De Lichtjestour is al sinds 2016 een geliefde traditie in de regio, met Dronten als bakermat. Al snel haakten ook Swifterbant en Biddinghuizen aan bij dit festijn. In 2020, toen de wereld werd getroffen door de coronapandemie, ontstond het idee om ook de inwoners van Zeewolde iets bijzonders te bieden tijdens de donkere dagen voor kerst. Twee bevlogen boeren, een uit Zeewolde en een uit Dronten, bundelden hun krachten met de ondersteuning van stichting Puur Zeewolde. Zo werd de Lichtjestour Zeewolde geboren, en dit jaar wordt het alweer voor de vierde keer op rij georganiseerd!

trackers met lichtjes mooi versierd

De route voert ook dit jaar weer langs (vrijwel) alle wijken van Zeewolde, zodat zoveel mogelijk inwoners van dit betoverende spektakel kunnen genieten. De verwachting is dat dit jaar weer meer dan tachtig trekkers meerijden.

Inschrijven en meedoen
Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor overige informatie:  Puur Zeewolde, Puur Plezier, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie