Zeewolde

Lionsclub Zeewolde versterkt dorpsleven met twee bijzondere donaties

In een hartverwarmende actie heeft Lionsclub Zeewolde, dankzij het succesvolle evenement 'Wasmachine Zitten' tijdens de Nacht van Zeewolde, een aanzienlijk bedrag verzameld. Dit succes was mede mogelijk gemaakt door de genereuze steun van diverse sponsors. De Lions, bekend om haar inzet voor de lokale gemeenschap, heeft besloten om ditmaal twee zeer verschillende projecten te steunen, die beide een essentiële fase van het menselijk leven belichten: sport en het einde van het leven.

v.l.n.r.: Jan-Willem Torken, Rafael van Boggelen, Ulku Tosun. foto René Tuinte

De eerste donatie is toegekend aan Stichting Hospice Zeewolde voor de realisatie van een hospice. Dit (t)Huis zal essentiële zorg bieden in de laatste levensfase, niet alleen aan de bewoners maar ook aan hun familie en vrienden.

De tweede donatie gaat naar Stichting Pumptrackbaan Zeewolde, een burgerinitiatief gericht op het bieden van een sportieve vrijetijdsbesteding in de openbare ruimte. Dezevoorziening is bedoeld voor alle leeftijdsgroepen en speciaal aangepast voor gebruik door kinderen, jongeren, volwassenen en mindervaliden.

Met deze bijdragen benadrukt Lionsclub Zeewolde haar toewijding aan het motto 'Lions Helpen!' en de rol als serviceclub die actief bijdraagt aan het welzijn en welbevinden binnen de gemeenschap van Zeewolde.

Voor verdere informatie, ga naar www.lionsclubzeewolde.nl

Advertentie