Zeewolde

LOZ opent 9 september haar deuren voor publiek

Van 6 tot en met 13 september 2017 organiseert de OLON De Week van de Lokale Omroep als onderdeel van Dutch Media Week. Onderdeel van deze week van de omroep zijn de opendagen. Deze vinden plaats op 9 en 10 september. LOZ zal op zaterdag 9 september haar deuren openen voor het publiek .Vanaf 09.00 uur ’s morgens tot 16.00 uur in de middag is een ieder welkom om kennis te maken met LOZ, haar programma makers, de vrijwilligers en alles rondom de omroep.

Programma

Gedurende de dag zal er een gevarieerd radio program worden gebracht. Om 09.00 uur vind de opening plaats door LOZ voorzitter Jan vd Beek. Hij ontvangt oa. Wethouder Rein Zijlstra. Aansluitend neemt Thomas u tot 12.00 uur mee met De lijsten van. De Zaterdag middag van LOZ zal afwisselend worden gepresenteerd door Camille Janszen, Ron Pest & Fred Schaftenaar

Gedurende de programma’s zullen diverse gasten aanschuiven om met hen te praten over uiteenlopende thema’s. Allemaal hebben deze betrekking op de gemeente Zeewolde. Een lokale omroep is een publieke omroep die uitzendt voor een of meer gemeenten in Nederland en brengen programma's op lokaal niveau om inwoners te informeren en amuseren.

Nieuwsgierig? Kom gerust langs en beleef LOZ

U vind de studio van Lokale Omroep Zeewolde op de Jupiterweg 19 in Zeewolde. 

LOZ opent haar deuren voor publiek
Advertentie