Zeewolde

Maak jij de Z… tot Z.. tocht weer mogelijk ?

Na een jaar van ontbreken van de Z… tot Z.. tocht kwamen er diverse  reacties van Zeewoldenaren die wilden helpen om DE tocht in 2018 weer door te laten gaan.Om die reden willen we gaan inventariseren of er genoeg steun is om:

  • Een nieuw bestuur te kunnen vormen; 
  • Werkgroepjes samen te kunnen stellen, die door het bestuur zullen worden aangestuurd voor het opzetten van de Z… tot Z.. 2018.

Mocht u belangstelling en ambitie hebben om deze tocht een nieuwe kans te geven, nodigen we u uit om op dinsdag 10 oktober om 20.00 uur naar de informatie avond te komen in het Clubgebouw van ijsbaan AVZ. Het gaat in eerste instantie om het opzetten van de tocht en nog niet voor de vele vrijwilligers tijdens de tocht zelf, daar komen we graag op een later tijdstip bij u op terug. 

Mocht je ambitie hebben, maar helaas op deze avond verhinderd zijn, laat het weten via onderstaande telefoonnummers of email. Wij sturen je dan de inventarisatie lijst toe. Harjan en Joke Wessels 0629537692, Erik Wallenburg 0643098509 of stuur een email aan erikwallenburg @ gmail.com

Maak jij de Z… tot Z.. tocht weer mogelijk ?
Advertentie