Zeewolde

Meet & Greet in de appelboomgaard

Woensdag 5 september vond in unieke setting een 'Meet & Greet' plaats. In de appelboomgaard van Fruithal Smits maakten inwoners van Zeewolde kennis met andere inwoners.
Deze 2e editie werd gevuld met een kop koffie of thee met iets lekkers en een rondrit door de appelboomgaard waarbij uitleg werd gegeven over de appels, de teelt en de pluk.
Aansluitend werd in de boomgaard aan gezellige tafels verder gepraat.

Doel van deze avond was ook om andere inwoners te ontmoeten op een unieke, laagdrempelige en weer eens andere manier. De avond werd georganiseerd door Fruithal Smits, die de samenwerking heeft gezocht met Welzijn Zeewolde om zo de ontmoeting en verbinding tussen mensen een extra karakter te kunnen geven.
Tijdens deze avond werden ook (voor wie dat wilde) vraag- en aanbodkaarten uitgewisseld, waarbij inwoners iets voor elkaar konden betekenen. Dat dit mooie matches kan opleveren bleek uit de reactie van twee deelnemers: “Het leuke aan de vorige bijeenkomst is dat we een fietsmaatje aan de avond hebben overgehouden. Wekelijks trappen wij samen zo heel wat kilometers weg!”

Meet & greet in de appelboomgaard
Advertentie