Zeewolde

Message stones "Wees licht door licht te zijn"

Rosalinda Resosemito-Kock, inwoonster van Zeewolde is een initiatief gestart door herinnering-steentjes aan te bieden die bezoekers bij de herinneringsboom, bij het graf of een urn van een dierbare overledene kunnen achterlaten. Ook is het mogelijk om deze eventueel mee te kunnen nemen naar huis. De steentjes zijn door Rosalinde beschilderd en er staat een korte  bemoedigende tekst op.

De steentjes zijn te vinden op een tafeltje, onder het afdak bij het gebouwtje (aula) op de begraafplaats. De aula is niet altijd open vertelt Rosalinda. Ook waren de steentjes te vinden in het het kerkgebouw van Open Haven, voor iedereen die een lichtpuntje of bemoediging nodig had. "Het was een groot succes want ik heb de schaal vier keer bijgevuld met de stenen."

"Het is iets wat ik zeven jaar geleden al begonnen ben, omdat ik altijd al iets met stenen heb gehad en ik wil graag de mensheid een lichtpuntje geven en dat verspreid ik overal in de wereld" vertelt Rosalinda. "Je kan ze op de gekste plekken vinden, zonder dat mensen hiervoor hoeven te betalen". 

message stone voor jongen of meisje

"Ik hoop dat ik met mijn actie een lichtpuntje mag zijn voor een ander" sluit Rosalinda af.   

Advertentie