Zeewolde

Missers in het verkeer

Op vrijdag 8 december om 16.40 hield een de politie op de Gelderseweg een auto met aanhanger aan omdat de verlichting van de aanhanger niet in orde was.

Bij controle bleek dat het rijbewijs van de 23-jarige bestuurder uit Zeewolde was ingevorderd vanwege een hoeveelheid openstaande boetes. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau en kon aan zijn verzameling wel weer een boete toevoegen want van de nu geconstateerde feiten werd proces-verbaal opgemaakt.

Soms blijken verkeersobstakels, bedoeld om autoverkeer onmogelijk te maken op plekken waar men die auto’s liever niet ziet, de politie bij de verkeershandhaving ook wel eens dwars te zitten.

Dat overkwam hen op maandagavond 11 december om  10 uur. De patrouille wilde een scooter controleren die met een opgeklapte kentekenplaat op de Horsterweg werd waargenomen. De zwarte  scooter was voorzien van twee personen en opvallend blauwe stickers. Een stopteken werd genegeerd en ook de blauwe zwaailichten hadden geen effect. Ze wisten tussen paaltjes door in de richting van het centrum te ontkomen. 

Advertentie