Zeewolde

Mooiste Kersthuis Zeewolde op Seleen

Buiten is het donker maar de straten worden opgevrolijkt door versierde huizen. Prachtige kransen aan de gevel, grote strikken, volop gekleurde lampjes in de tuin, bomen bomvol met lichtjes en kerstmannen in de tuin. Heel wat kerstfanaten hebben dit jaar extra uitgepakt, de een nog uitbundiger dan de ander. Een reden om dit jaar deze kerstlocaties eens extra uit te lichten met een verkiezing “Mooiste Kersthuis” van Zeewolde.

De inzendingen werden deze maand gedeeld via een online fotoalbum op de Facebookpagina van Puur Zeewolde en de Lokale Omroep Zeewolde. Vanaf 19 december tot en met 22 december kon er gestemd worden op de mooiste inzending wat volop gedaan werd. Tijdens de live uitzending “Kerstspecial met Van de Beek Draait Door” op woensdagavond 23 december zijn de drie prijswinnaars bekendgemaakt! Alle ontvingen een leuke prijs aangeboden door Winkelhaven Zeewolde en stichting Puur Zeewolde.

Mooiste Kersthuis Zeewolde op Seleen

De prijswinnaars zijn:

  • 1e plaats “Mooiste Kersthuis” – familie Van der Groep op Seleen 4.
  • 2e plaats – familie Kwarten op Vuurvlinder 11.
  • 3e plaats (straatprijs) – Windbaan 59-81 (inzender familie Van der Burg).

Tip: wandel eens langs de vele verlichte huizen in Zeewolde. Maak de avondwandeling extra leuk door op pad te gaan met de Kerstbingokaart. Deze kun je downloaden op de FB-pagina van Kerstlichtjestour Zeewolde 2020. Hierop vind je ook de kaart met de aangemelde verlichte straten.

De verkiezing “Mooiste Kersthuis” en Kerstlichtjestour Zeewolde 2020 is een gezamenlijke actie vanuit Verenging Centrumondernemers Zeewolde, Lokale Omroep Zeewolde, Spot Coaching, Breed Vermaak en stichting Puur Zeewolde.

Foto's: Ruud van Velzen

Advertentie