Zeewolde

Muziek op schoot en voorlezen tijdens BoekStartdag in de bibliotheek

Kom je zaterdag 1 juni met je (klein)kindje naar de Bibliotheek? Ontdek tijdens de BoekStartdag hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Je bent van harte welkom! 

We starten de BoekStartdag met Muziek op schoot van 10.00 tot 10.45 uur. Samen met je baby, dreumes of peuter ga je genieten van muziek. Al spelend en ontdekkend wordt de ontwikkeling van je (klein)kindje op alle vlakken gestimuleerd en ondersteund. Muziek op schoot wordt gecombineerd met gebarentaal. Gebaren ondersteunen de taal voor het jonge kind. Kinderen met een tweede taal of taalontwikkelingsstoornis hebben hier veel baat bij.

Muziek op schoot is gratis, maar meld je van tevoren even aan. Om 11.00 uur wordt er voorgelezen met gebaren uit het boek Rupsje Nooitgenoeg. Voor alle ouders heeft de bieb na afloop de Boekenkiezer met allerlei voorlees- en boekentips per leeftijdsgroep. Er ligt ook een leuk cadeautje klaar voor je kindje.
Meer weten? Ga naar www.flevomeerbibliotheek.nl

BoekStart organiseert samen met de bibliotheken voor de vierde keer een landelijke BoekStartdag. De BoekStartdag is dé gelegenheid om samen met je kleintje kennis te maken met de Bibliotheek. De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders worden extra hartelijk welkom geheten.  

Advertentie