Zeewolde

Nacht van Zeewolde, aftrap nomineren Centrumondernemer van het jaar

Op 16 januari 2020 wordt onder andere de winnaar van de verkiezing Centrumondernemer van het jaar bekendgemaakt. Voor het eerst haakt de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde aan bij de Ondernemersverkiezingen die al vele jaren worden georganiseerd door de Bedrijfskring Zeewolde.

In juni werd deze samenwerking bekend gemaakt en gaan alle prijzen vallen onder de vlag van Topondernemers Zeewolde.
Logo Top Ondernemers


Centrumondernemers kunnen dus genomineerd worden voor Centrumondernemer van het jaar. Nominaties worden verkregen via collega-ondernemers, maar minstens zo belangrijk is de consument die mede gaat bepalen welke winkel/ondernemer Centrumondernemer 2020 kan worden.

Met ingang van de Nacht van Zeewolde op 30 augustus tot en met 24 september kan er via de website www.winkelhaven.nl genomineerd worden. Vul, met een korte motivatie, in welke winkel een nominatie verdiend.
Tijdens het Fashion Event op 28 september zal de longlist bekend worden gemaakt waarop maximaal 10 centrumondernemers zullen staan.

De centrumondernemers van de longlist zullen bezocht worden door de vakkundige jury.  Zij zullen op basis daarvan een shortlist samenstellen van 3 centrumondernemers. Die zullen zich presenteren op een groot Ondernemers-event in het kader van de Dag van de Ondernemer op 14 november. In de periode daarna kunnen consumenten hun voorkeur voor een van de genomineerden uitbrengen. De jury neemt de uitkomst daarvan nadrukkelijk mee bij het bepalen van de uiteindelijke keuze wie op 16 januari 2020 de eerste prijs van Centrumondernemer van het jaar in ontvangst mag nemen.
Advertentie