Loading...

Nacht van Zeewolde bruist
Nacht van Zeewolde bruist

Vrijdagavond bruist ons dorp weer volop. Iedereen is welkom om tijdens de ‘Nacht van Zeewolde’ de vakantieperiode in een heel gezellige sfeer af te sluiten.Niet voor niets is ‘Meet & Greet’ al vele jaren het centrale thema van de Nacht van Zeewolde. Gewoon iedereen weer even ontmoeten, bijkletsen onder het genot van een hapje of drankje en natuurlijk de hele avond lekker shoppen en genieten van live muziek.

De winkels zijn traditiegetrouw tot laat in de avond open. ‘Shop untill you drop’ noemen de centrumondernemers dat. Alle terrassen, zowel aan de haven als in het dorp zullen tot middernacht geopend zijn.De Nacht is mede zo populair omdat er, vanaf 20.00uur tot 01:00uur, te genieten zal zijn van live muziek op verschillende podia zodat jong en oud zich kan vermaken.

Live muziek

Op het Kerkplein wordt een gezellige sfeer gecreëerd met zanger Mike Klein, zangeres Sharon Heer en DJ René van Ingen. Op het Raadhuisplein speelt de sfeervolle band De Pianoshow afgewisseld door dj’s Sten Kluts en Tim van Oosten. Een bezoekje meer dan waard en goed te combineren met een drankje of hapje op de prachtige terrassen.

In de Raadhuisstraat zorgt de Zeewoldense band Stick Around voor een gezellig sfeertje met live muziek. Binnen bij Café de Mens zijn zanger Martin Williams en DJ Martinez aanwezig. 

De centrumondernemers zullen de bezoekers traditiegetrouw weer verrassen met mooie acties, waarbij de kortingen behoorlijk kunnen oplopen naarmate de avond vordert.

Zee you @ Nacht van Zeewolde 2017