Zeewolde

NAH Café in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Breinpunt Zeewolde houdt woensdag 5 juni weer een NAH Café in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. De avond is bedoeld voor volwassenen die hebben moeten leren leven met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). 

NAH kan het gevolg zijn van o.a. een beroerte, hersenkneuzing, hersentumor, hersenvliesontsteking, een ongeval, chemische stoffen, MS, Parkinson, dementie en andere aandoeningen waardoor hersenletsel na de geboorte is ontstaan. De lotgenotenavond in de bibliotheek staat in het teken van ontmoeting en contact in een gezellige en rustige omgeving. Ook mensen met jong dementie zijn van harte welkom. Het NAH Café start om 19.30 uur en is omstreeks 21.00 uur afgelopen. Aanmelden is niet nodig. 

Breinpunt Zeewolde is bedoeld om inwoners, cliënten en hun sociale omgeving te voorzien van goede informatie over het ziektebeeld van de hersenaandoening en de mogelijkheden om het samen zo lang mogelijk veilig vol te houden. Breinpunt is een initiatief van FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde in samenwerking met verschillende zorg - en welzijnsorganisaties in Zeewolde, waaronder Welzijn Zeewolde en InteraktContour. 

Advertentie