Zeewolde

Nationaal Theaterweekend 2024: Een Weekend vol Theaterplezier

Van 26 tot en met 28 januari 2024 openen de theaters in Zeewolde hun deuren voor het Nationaal Theaterweekend 2024. Ontdek verrassende voorstellingen en geniet van een gevarieerd programma voor slechts tien euro per ticket.

Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen: jong en oud, vaste bezoekers en nieuwkomers. Een unieke gelegenheid om theater te ervaren en te beleven tegen een betaalbare prijs. Met een programma dat zich richt op cabaret, familievoorstellingen en een theaterconcert in Italiaanse sferen, belooft het een weekend vol theaterplezier te worden.

Naast de aantrekkelijke voorstellingen hebben alle theaters in Zeewolde nog een gratis extraatje voor hun bezoekers in petto!

Pe Daal emmer bij een kliko met bezem in de hand

Proef heerlijke Italiaanse hapjes bij De Verbeelding in de pauze van het bruisende concert. Bij Theater De Kluit gaat het niet alleen om lachen met Hilbert Geerling, maar kunnen kinderen in de pauze ook zelf een echte goocheltruc leren. En bij ZeewoldeLIVE zie je niet alleen twee geweldige cabaretiers, maar maak je ook kans op leuke cadeaus die worden verloot. Ontdek meer dan theater tijdens dit feestelijke weekend!

Programma Zeewolde

Vrijdag 26 januari - Hoeve Karree | Plattelandscabaret (UITVERKOCHT)
Pé Daalemmer & Rooie Rinus vieren hun veertigjarig bestaan met een legendarisch optreden. Bekend van hits als “Hoornseplas” en “Hee doe!”, nemen ze je mee op een muzikale reis met humor en nostalgie.

Zaterdag 27 januari - Theater The Lux | Cabaret
Finn Visser, winnaar van publieks- en persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival, brengt hilarische zielenroerselen. Djoni de Vos reflecteert op het yuppenbestaan in 'Geen tijd om te douchen'.

Zondag 28 januari - Theater De Kluit | Familievoorstelling
Hilbert Geerling met “Nico met z’n kliko”, een hilarische goochelshow met verhalen en trucs uit zijn verzameling. Een interactieve voorstelling vol humor en magie voor jong en oud.

Zondag 28 januari - De Verbeelding | Theaterconcert
Veronique Sodana, een half Italiaanse half Nederlandse zangeres, neemt je mee in een onbevangen, sprankelend, en authentiek theaterconcert. Met haar muzikanten (Guy Nikkels op gitaar en Luciano Poli op bas) speelt ze een speciaal samengesteld programma met Italiaanse en eigen muziek.

Reserveer nu online je tickets via: www.deverbeeldingzeewolde.nl/nationaaltheaterweekendzeewolde

 

Advertentie