Zeewolde

Natuurlijke Mandala Workshop op 17 september!

Op 17 september 13.30 – 15.30 uur kun je mandala’s maken met dingen uit de natuur. Vraag je je af wat een mandala is? Dat is een cirkelvormige figuur die het universum uitbeeldt.

Maar misschien  kan je beter even naar de foto kijken.

Er kan van alles gebruikt worden voor de mandala: takjes, blaadjes, bessen, steentjes, alles wat je in het bos kunt vinden zonder schade aan te richten. Misschien heb je ook wel iets thuis dat je graag wilt gebruiken. Je kunt een grote mandala leggen op de grond of je kunt een mooi bordje meenemen en daarop een kleine mandala maken. Je gaat eerst met de gids van het IVN het bos in om dingen te zoeken, de start is dus echt om 13.30 uur. Je kunt alleen een mandala leggen, maar ook samen met anderen. De mandala’s die op de grond liggen kan je niet meenemen naar huis, maar een mooie foto maken kan wel. Tijdens de activiteit is er een glaasje ranja. 

Kosten: € 2,50 per deelnemer, ook voor volwassenen is het een leuke activiteit.  Voor ouders/begeleiders is er koffie en thee te koop en tijdens de activiteit is de Roode Schuur geopend voor bezoek. 

Opgeven voor de activiteit kan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Roode Schuur is tussen 13.00 en 16.00 uur open voor bezichtiging. In de expositieruimte vindt u opgezette dieren, natuurfoto’s, en een wisselende natuurtafel. Voor kinderen zijn diverse (interactieve) spellen te doen. 

Kom zoveel mogelijk met de fiets. Als u met de auto komt kunt u het beste bij de begraafplaats, Dasselaarweg 26, parkeren.

Advertentie