Loading...

Niet alleen naar je diploma uitreiking
Niet alleen naar je diploma uitreiking
We leven in een rare tijd. Sociale contacten vervagen en steeds meer jongeren komen er alleen voor te staan.

Dit jaar zijn er weer eens echte examens geweest… Het wachten is nu op de uitslag. Voor heel veel jongeren een mijlpaal, een dag om naar toe te leven en een groot feest te geven: je bent GESLAAGD!

Maar kijk jij ook uit naar je diploma uitreiking? Heb jij wel iemand die daar speciaal voor jou is?

Helaas is het niet voor iedereen een dag om te kunnen vieren met vrienden en familie. Helemaal nu in deze coronatijd, sta je er wellicht helemaal alleen voor. Misschien hebben je ouders “geen tijd”, of is er een andere reden dat ze niet mee willen of kunnen. En misschien heb je ook niemand anders die met je meegaat naar je diploma uitreiking. Je staat er weer letterlijk en figuurlijk alleen voor.

Maar dit keer echt niet, beloofd!

“In mijn coachingspraktijk heb ik meerdere eenzame jongeren gezien die er op deze dag alleen voor stonden. Omdat bijvoorbeeld de ouders gescheiden waren en niet allebei wilden komen, dus kwamen ze maar helemaal niet. Omdat de jongere thuis was weggelopen en nu alleen woonde of… Zoveel kinderen, zoveel situaties waarin ze er alleen voor staan. Alleen naar je diploma-uitreiking gaan, laat een naar gevoel achter. Terwijl dat echt niet meer hoeft: je staat er niet alleen voor!”

Want geloof me, je staat er dit keer eens niet alleen voor!

Net als vóór de coronatijd is Paul Middendorp (van SPOT Coaching en SPOT Mediation Harderwijk) daar speciaal voor jou! Als jij dat wilt, gaat hij speciaal voor jou naar je diploma uitreiking. Hij zal voor je klappen als jij je diploma krijgt, de foto’s voor je maken en daar speciaal en alleen voor jou zijn, zodat ook jij een geweldige diploma uitreiking mag krijgen en je er een keer niet alleen voor staat!

Dus laat Paul ‘je grote broer, oom, neef, vriend’ of voor mijn part ‘je vader’ zijn… Het is ook mogelijk dat hij een zus, tante, moeder, vriendin meeneemt.

De vorige keer zijn er echt een aantal jongeren geweest, die Paul een bericht gestuurd hebben. Dus nee, het is niet gek. Nee, het is niet erg… En nee… ik kijk er al helemaal niet van op! Het is juist goed en dapper nu voor jezelf te kiezen en hulp te vragen want op de dag van je diplomering sta jij er eens niet alleen voor!

Wanneer Paul jou ook mag helpen, stuur hem dan een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of een WhatsApp bericht (06-51445799) Natuurlijk doen we dit 100% discreet; niemand hoeft het te weten. Heb je ook een speciale wens voor je diplomering? Durf het te vragen en hij gaat proberen het voor elkaar te krijgen middels zijn (Facebook) netwerk.