Zeewolde

Nieuw programma op LOZ: Goud voor Oud

Op maandag 7 januari 2019 gaat om 14:00 uur het nieuwe programma Goud voor Oud van start. Het programma wordt gemaakt voor, door en met ouderen in Zeewolde. De presentatie zal worden verzorgd door Henk van Benthem. Hij wordt ondersteund door de technische medewerkers Han Koopman, Frits Kortekaas en Jos Oostendorp. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de studio in Zeewolde.

LOZ studio, opname Goud voor Oud

In het programma zal informatie worden gegeven over onderwerpen gericht op de oudere bevolking van Zeewolde. Diverse organisaties zijn inmiddels al benaderd en zij hebben hun medewerking aan het programma toegezegd. Naast de interviews wordt er muziek uitgezonden. Elke uitzending zal de agenda van activiteiten voor de komende periode worden besproken. Heeft u nieuws, informatie of een bericht voor onze redactie? Zend dan een e-mail aan:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het openingsprogramma is Wethouder Winnie Prins als gast aanwezig. Gespreksonderwerp: Wat kunt uw in 2019 verwachten van de Gemeente Zeewolde.

Om een goede opbouw van het programma te verzorgen is ervoor gekozen om op maandag 21 januari 2019 het volgende programma uit te zenden. Vanaf 4 februari 2019 staat er op elke maandag van 14:00 tot 15:00 uur een programma gepland.

De uitzendingen van de Lokale Omroep Zeewolde zijn te ontvangen via 106.4 FM met uw draagbare radio. Voor internet gebruikers: luister via www.lokaleomroepzeewolde.nl of download in de App- of Google Play-store de Lokale Omroep Zeewolde App. Luister en blijf op de hoogte van het laatste nieuws 24 uur per dag 7 dagen per week, onderweg, thuis, in de auto of op uw werk. 

Advertentie