Zeewolde

Officiële opening Pietenhuis door Burgemeester Gorter

Van 16 november t/m 4 december kunnen alle Zeewoldenaren weer gezellig langskomen in het Pietenhuis van Pieten on Tour. Deze zal op 16 november officieel worden geopend in winkelpassage Ravelijn door Burgermeester Gorter. Ook zal er een optreden zijn van Amy’s DansStudio. Zij dansen op het nieuwe PietenhuisLied, dat zal worden opgevoerd door een kinderkoor onder leiding van Titia Bron.

Opening Pietenhuis (archief 2018)

Direct na de opening kunnen de kinderen binnen kijken naar de landelijke intocht van Sinterklaas op het grote scherm. Tijdens de dagen dat het Pietenhuis open is zullen er weer verschillende activiteiten worden georganiseerd; zoals een Pietendisco, een high tea voor senioren en natuurlijk de populaire Pietentrein! Deelname aan alle activiteiten is gratis, zodat ook de doelgroep van Pieten on Tour mee kan doen. Dit is allemaal mogelijk dankzij een aantal geweldige sponsoren.
Wie Pieten on Tour een warm hart toedraagt kan een donatie doen in een van de potjes die in het Pietenhuis en bij de lokale ondernemers staan. Deze is meer dan welkom en zal volledig ten goede komen aan het goede doel!

Naast de activiteiten in het Pietenhuis staan er ook nog andere acties op het Pieten on Tour programma, zoals een BenePietdiner bij The Lux en een online veiling waar meegeboden kan worden op leuke producten en uitjes. En natuurlijk is men bij Pieten on Tour ook nog steeds aan het juiste adres voor het boeken van Sint en Pieten (hiervoor geldt; wees er snel bij, want vol=vol).

Kijk voor alle activiteiten op www.pietenontour.nl en houd de facebookpagina Pieten on Tour in de gaten voor al het laatste nieuws.


(Foto: Archief, opening Pietenhuis 2018)

Advertentie