Zeewolde

Ondernemer van het jaar verkiezing 2018

Tijdens de verkiezingsavond in De Verbeelding op 16 november 2017 hebben Bevri Groep, GildenGroen en Tegel & sanitair Depot zich uitgebreid gepresenteerd. Hierna hebben de Zeewolder ondernemers hun stem uitgebracht en voorzien van een onderbouwing. Ondernemers hebben op deze wijze nadrukkelijk mede invloed gehad op de keuze van de jury. De inhoudelijke motivaties van deze uitgebrachte stemmen zijn voor de jury een belangrijke aanvulling op de bevindingen die zij als jury hebben opgedaan.

De jury heeft zorgvuldig gekeken naar aspecten als continuïteit, innovatief vermogen van het bedrijf als geheel of innovatie door een specifiek product, duurzaamheid, ondernemerschap, maatschappelijke betrokkenheid bij Zeewolde en/of de regio en prijswaardigheid.


Uiteindelijk koos de jury voor 'Bevri', een bedrijf dat zich kenmerkt door puur ondernemerschap dat handelt met lef, bevlogenheid en een flinke dosis werklust in combinatie met gezond verstand en creativiteit. Zij scoort dan ook hoog op innovatief vermogen, ondernemerschap, continuïteit en prijswaardigheid, aldus het juryrapport.

Het winnende bedrijf gaat door naar de verkiezing van de Flevopenning TOP onderneming, die dit jaar op 13 april in Zeewolde tijdens een groot ondernemersgala zal worden uitgereikt.

De aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar Roelof Schipperus met zijn bedrijf 'De kleine Distilleerderij'.

Advertentie