Zeewolde

Ook dit jaar weer een Pietenhuis in Zeewolde

 

Van 17 november t/m 2 december kunnen alle Zeewoldenaren weer gezellig langskomen in het Pietenhuis van Pieten on Tour. Het Pietenhuis in de Torenstraat zal op 17 november feestelijk worden geopend door burgemeester Gorter, waarna de kinderen binnen kunnen kijken naar de landelijke intocht van Sinterklaas op het grote scherm. Ook zullen er natuurlijk weer verschillende activiteiten worden georganiseerd, zoals een Pietendisco, een high tea voor senioren, een ontdekkingsreis door de kamers van het Pietenhuis en natuurlijk de populaire Pietentrein! Deelname aan alle activiteiten is gratis, zodat ook de doelgroep van Pieten on Tour mee kan doen. Dit is allemaal mogelijk dankzij een aantal geweldige sponsoren. In het Pietenhuis zal een sinterklaasbankje komen te staan voor een vrijwillige bijdrage. Deze is meer dan welkom en zal volledig ten goede komen aan het goede doel.

Naast de activiteiten in het Pietenhuis staan er ook nog andere acties op het Pieten on Tour programma, zoals een BenePietdiner bij The Lux en een online veiling waar mensen kunnen bieden op leuke producten en uitjes.

Kijk voor alle activiteiten op www.pietenontour.nl en houd de facebookpagina Pieten on Tour in de gaten voor al het laatste nieuws.

 

Pietenhuis Zeewolde
Advertentie