Zeewolde

Opening Energiehuis Energieloket Zeewolde

Het Energieloket Zeewolde is samen met de Gemeente Zeewolde tot samenwerkingsafspraken gekomen om Zeewoldenaren nog beter kennis te laten maken met energiezuinig wonen.

De huidige energieprijzen zijn torenhoog en veel bewoners zoeken naar mogelijkheden om te besparen op het energieverbruik. Inwoners van Zeewolde kunnen vanaf 20 juli in het Energiehuis terecht tijdens de spreekuren en krijgen dan direct een gratis energiebespaar advies! Wethouder Ernst Bron is er blij mee: “Minder energie gebruiken begint natuurlijk bij het nemen van eenvoudige maatregelen in huis. Maar snel daarna komen vaak grotere technische vragen op.

Opening Energiehuis Energieloket Zeewolde

Het is mooi dat die vragen nu in het Energiehuis beantwoord kunnen worden, en het Energiehuis heel praktisch laat zien wat er mogelijk is.”

Energieloket Zeewolde en Gemeente Zeewolde helpen woningeigenaren en huurders bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Daardoor verminderen we samen de CO2-uitstoot en het gebruik van aardgas. Vera Dam van Energieloket Zeewolde: “Veel huiseigenaren komen bij ons lang voor advies voor energiezuiniger en comfortabeler wonen. Maar hoe doe je dat? En in welke volgorde? In het Energiehuis van Energieloket Zeewolde krijg je antwoord op deze vragen. En in het huis kun je allerlei producten bekijken. Van warmtepomp, isolatie en zonnepanelen tot beglazing. De onafhankelijke adviseurs geven tijdens de inloopspreekuren uitleg in het huis, zodat bezoekers ter plekke al hun vragen over de producten kunnen stellen.”

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie