Zeewolde

Oplevering 44 huurwoningen De Duinen

Op 1 juni werd de eerste van in totaal 44 sleutels uitgereikt aan de huurders van het nieuwbouwproject De Duinen. En dat is precies 9 maanden nadat de bouw van dit prachtige project startte. De woningen zijn gebouwd in de Polderwijk, schuin tegenover de DEKA-markt, aan de andere kant van de Zeewolderweg. De woningen worden in blokjes opgeleverd. Uiterlijk half juli hebben alle huurders hun sleutel ontvangen.

De Duinen

Passend bij de sfeer van de locatie waar ze zijn gebouwd, - nabij het water en de dijk - kregen de woningen de Scandinavische uitstraling van een vissersdorp. Metselwerk in kleuren als grijsbruin, grijswit en wijnrood is gecombineerd met rabatdelen in kleuren als cappuccino en vintage beige. De woningen zijn ontworpen door 19 Het Atelier Architecten uit Zwolle en gebouwd door Salverda Bouw.

Oplevering 44 huurwoningen De Duinen

De woningen

Het project bestaat uit 44 sociale huurwoningen. Het gaat om vijf verschillende types verdeeld over vijf huizenblokken. De woningen zijn tussen de 61 m2 en 102 m2, hebben een open keuken, één of twee slaapkamers en een eigen fietsenberging in de tuin. Elke woning is voorzien van zonnepanelen. Opvallend speels zijn de vier hoekwoningen met dakterras.

Advertentie