Zeewolde

Originele Nieuwjaarseditie Flevo Fun Run

De organisatie van de TVZ / Flevo Fun Run heeft voor het nieuwe jaar iets origineels in petto. Het leuke hardloopevenement wordt op 8 januari 2023 om 10.00 uur voor de derde keer georganiseerd bij de RCN camping in Zeewolde “en dit keer gaat het letterlijk knallen”, belooft Gerline van der Bij namens de organisatie.

Wat oud-deelnemers al wel gewend zijn, is dat er elke keer iets origineels bedacht wordt. “Deze keer zal het startsein een heuse champagne-knal zijn en op de finishlijn val je met je neus in de poedersuiker van een versgebakken oliebol. Als sportdrank wordt er dit keer champagne met een knipoog geschonken.”

Originele Nieuwjaarseditie Flevo Fun Run

Het gezellige familie-evenement is bij uitstek een kans om samen met familie, vrienden of bekenden meteen blijk te geven aan je goede voornemens voor 2023. Er worden gratis foto’s gemaakt door fotograaf José Liefhebber en ook dit keer worden er leuke prijzen verloot onder alle deelnemers. 

De inschrijving is inmiddels geopend op inschrijven.nl voor zowel de Nieuwjaarseditie op 8 januari als voor de finale op 12 februari 2023. “Het inschrijfgeld bedraagt € 3,- voor de kidsrun en € 5,- voor de vijf kilometer en de tien kilometer; na-inschrijven op de dag zelf is een euro duurder.” Er gaan weer vier afstanden van start: de kidsruns van één kilometer en twee kilometer starten om 10.00 uur en de vijf kilometer en de tien kilometer gaan om 10.30 uur van start. “Je startnummer ligt vanaf 9:30 uur klaar in Brasserie ’t Wolderwijd bij de RCN camping.”

Wie minimaal drie van de vier Flevo-Fun-Runnen meedoet wordt opgenomen in het eindklassement van de competitie en krijgt een medaille. “Houd voor meer informatie de Facebookpagina en Instagram in de gaten. Ook vind je alle informatie op https://www.tvz-zeewolde.nl.

Advertentie