Loading...

Pannenkoeken eten voor Malawi bij Hans & Grietje in Zeewolde
Pannenkoeken eten voor Malawi bij Hans & Grietje

Donderdag 29 november organiseert de Malawigroep weer een leuke actie: pannenkoeken eten bij Pannenkoekenhuis & Speelpark Hans & Grietje! 50% van de opbrengst van deze avond gaat naar de Malawigroep. Aanschuiven kan van 16.30 – 18.30 uur of van 18.15 – 20.15 uur.

De pannenkoeken worden gebakken door de professionele pannenkoekenbakkers van Hans & Grietjes en worden vervolgens uitgeserveerd door de leden van de Malawigroep zelf. Zij werken de hele avond mee in het restaurant. Reserveren is wel belangrijk, dit kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of direct via de website van Hans en Grietje. Geef het aantal personen door, welke van de twee tijden je wilt aanschuiven en of er eventuele dieetwensen zijn. Je ontvangt dan een bevestiging.

Over de Malawigroep 2019

De Malawigroep 2019 bestaat uit 21 jongeren en 7 volwassen begeleiders. Deze groep gaat in de zomer van 2019 op diaconale jongerenreis: een tweejaarlijks terugkerend initiatief vanuit de Protestantse Gemeente Zeewolde en dit jaar is de bestemming Malawi. De jongeren gaan daar een lerarenhuis bouwen, elektra aanleggen en 150 stoelen timmeren. In het vissersdorp Bolera wordt een huisje gebouwd voor HIV besmette kinderen. Voor deze werkzaamheden wordt het hele jaar geld ingezameld om deze werkzaamheden te kunnen financieren.