Zeewolde

Pieten on Tour blikt tevreden terug

Sinterklaas is met zijn pietenkorps weer vertrokken naar Spanje en daarmee is ook het activiteitenprogramma van Pieten on Tour tot een einde gekomen. Deze organisatie zorgt jaarlijks voor vele mooie Sinterklaas-momenten in de gemeente Zeewolde.

“Een bewogen jaar - ook deze stichting kampte met een tekort aan vrijwilligers - maar desondanks heeft de wel beschikbare groep weer een prachtig jaar neergezet”, vindt Wim van de Koppel. “Helaas was er dit jaar geen Pietenhuis, maar er waren wel genoeg andere activiteiten. Zo hebben we Pepernoten gebakken, een Senioren High Tea georganiseerd, waren we meerdere malen in het dorp aanwezig met pepernoten en cadeautjes, hebben we vele huisbezoeken mogen doen en hebben we zaterdag 3 december een prachtig Sinterklaasfeest gehad met de kinderen."

Pieten on Tour blikt tevreden terug

"Zo prachtig om te zien hoe Stichting Pieten on Tour deze kinderen laat schitteren.”

De inzet van Pieten on Tour heeft dit jaar een bedrag van € 5.328,80 opgeleverd, laat de organisatie weten. “Dit bedrag willen we wederom gebruiken voor een uitje in de zomermaanden en weer een mooi Sinterklaasfeest in 2023.” Pieten on Tour dankt zijn sponsoren, vrijwilligers, donateurs en boekers hartelijk voor de steun. “Zonder hen zouden wij dit alles niet kunnen doen voor de kinderen.”

Pieten on Tour kijkt nu alweer uit naar volgend jaar. “Op naar 2023 met hopelijk weer een prachtig Pietenhuis, weer veel activiteiten en een grotere groep vrijwilligers.”

Advertentie