Zeewolde

Polder Kampioenschap 23 Augustus

Wedstrijdvissers van de diverse verenigingen uit de Flevopolder strijden 23 augustus om het Polderkampioenschap. Er doen ongeveer 50 vissers uit de diverse dorpen en steden uit de polder mee. Het kampioenschap is voor vissers met een vaste hengel. Snoek, Snoekbaars, Paling, Karper en Meerval tellen niet mee voor de prijzen.

De locatie van het kampioenschap is Hengel vereniging het Stekkie in Zeewolde. Na de loting wordt iedereen naar de vis locatie gestuurd. De locatie zal bij het dorpsgrachten stelsel zijn. De exacte locatie wordt nog gekozen aan de hand van vangstberichten en bevisbaarheid.

Polder Kampioenschap 23 Augustus

Er wordt gevist van tussen 8:30 tot 13:30. De vissers kunnen zich al tussen 06.30 en 07.00 melden bij het clubhuis. Op de locatie wordt gemeten en gewogen. De prijs uitreiking is ook weer in het clubhuis. Er wordt zowel een team als ook individueel klassement aan de hand van de vangst opgemaakt. De huidige titelverdediger als best scorende vereniging is " Ons Stekkie". Zeewolde.

De huidige individueel kampioenen waren reeds Jan v/d Bovenkamp, Brian v/d Bovenkamp, Fabienne ter Horst en Rene Doppenberg. Meer informatie is hier te vinden.

Foto: FB Ons Stekkie

Advertentie