Zeewolde

Present Zeewolde en Welzijn Zeewolde werken voortaan samen

De ‘VrijwilligeHulpdienst’ en de ‘Vrijwilligersvacaturebank’ die onderdeel zijn van de stichting Welzijn Zeewolde, werken al langer samen vanaf één punt.

Nieuw is dat nu ook de goede doelen stichting Present Zeewolde te vinden is op ditzelfde meld- en infopunt, in gebouw ‘de Meermin’, Kerkplein 20.

De stichting Present Zeewolde zet zich als goede doelen organisatie in voor sociaal maatschappelijke hulpvragen in Zeewolde en voor de Zeewoldenaren.

Bij de oplossing van deze hulpvragen maakt stichting Present Zeewolde gebruik van bij haar aangemelde groepen vrijwilligers uit Zeewolde.

Beide organisaties zien voldoende raakvlakken en mogelijkheden om in samenwerking elkaar juist te kunnen versterken en zo één loket voor hulpvragen verder mogelijk te maken.

Achter de schermen werd al langer tussen deze organisaties samengewerkt.

Om de samenwerking nog nadrukkelijker een 'boost' te geven, kunt u vanaf nu voor alle informatie terecht bij ons gemeenschappelijk meld- en infopunt in ‘de Meermin’. Op deze manier hopen wij onze dienstverlening nog beter op elkaar, maar vooral op inwoners en organisaties af te kunnen stemmen. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen het vrijwilligerswerk in Zeewolde en/of heeft u een hulpvraag? Loop eens binnen bij de vrijwilligers van het meld- en info-punt.

Zij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar tussen 14.00 en 16.00 uur in de Meermin, Kerkplein 20.

Advertentie