Zeewolde

Samenwerking Lunchroom Brioche en Open Coffee

De eerste maandag in maart werd de Open Coffee Zeewolde (OCZ) voor het eerst gehouden op de nieuwe locatie – Lunchroom Brioche. Daar was een goede ontvangst door gastheer Jeroen en gastvrouw Marleen.

Samenwerking Lunchroom Brioche en Open Coffee Zeewolde

Zowel vaste als nieuwe bezoekers van de Open Coffee wisten de weg naar het Bolwerk te vinden.

Tijdens deze OCZ was Roelof Wobben van Beter Zitten de gastspreker en gaf een workshop over goed zitten achter je bureau en computer. Een nuttige presentie waarbij hij ook nog even de actie #Doeslief benoemde. In dit kader werd de koffie door Beter Zitten gesponsord.

Elke maand geeft OCZ de mogelijkheid aan een stichting of maatschappelijke organisatie om een korte pitch te geven. Naast de gastspreker van deze maand kregen Thea en Bien van Zibbit de mogelijkheid over hun aankomende beurs op 6 april in de Meermin te vertellen.

Op 1 april is de volgende Open Coffee, uiteraard ook weer in Lunchroom Brioche. De Travel Dudes zullen de bezoekers dan verrassen met een stuk inspiratie, verwondering en lach.

Open Coffee Zeewolde zijn maandelijkse netwerkbijeenkomsten voor ondernemers uit Zeewolde en omstreken waarin kennis delen, van elkaar leren en ontmoeten centraal staat. Elke maand is er een ander thema met spreker en/of netwerkspel. Dit wordt georganiseerd door vier ondernemers uit Zeewolde. Meer informatie en het programma op www.opencoffeezeewolde.nl

Advertentie